Ulei de avocado pur BIO - 100ml

Ulei de avocado pur BIO - 100ml
Mareste imaginea

Ulei de avocado pur BIO - 100ml

Producator: MAYAM
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 36,00 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Ulei de avocado pur BIO - 100ml

Ulei de avocado pur BIO - 100ml

Catifeleaza pielea uscata si regenereaza pielea in curs de imbatranire. Delicat cu pielea sensibila. Penetreaza foarte bine pielea, emolient al tesuturilor neelastice sau intarite. Util in regenerarea parului uscat, deteriorat.


INGREDIENTE: ulei din fructul de avocado crud (persea gratissima oil) organic obtinut prin presarea la rece


Componenti principali: acizi grasi: palmitic, stearic, oleic, linoleic; lecitina, steroli, polisteroli, carotenoizi, tocoferol, potasiu, vitamina A, B1, B2, B5, D, proteine, minerale.


Uleiul de avocado are numeroase proprietati: emolient, catifelant,penetrant, stabilizeaza, hidrateaza si inmoaie pielea, regleaza permeabilitatea celulara, este hranitor si regenerant al parului.


Recomandat pentru:

    ten matur, ridat, devitalizat
    ten uscat sau descuamat
    ingrijirea gatului si decolteului
    piele sensibila, inclusiv la copii
    cicatrici si mici imperfectiuni ale pielii
    transportarea mai adanca in piele a diverselor active cosmetice
    regenerarea parului uscat, deteriorat, afectat de tratamente invazive

UTILIZARE:


    poate fi utilizat ca atare nediluat
    ca ingredient in compozitii pentru ingrigirea pielii, protejarea de uscare si deteriorare, in concentratie de 20-90%
    ca ingredient in compozitii cosmetice dedicate ingrijirii tenului, pentru catifelare, hidratare, hranire in concentratie de 10-50%
    ca ingredient pentru prepararea de creme, lotiuni si unguente dedicate ingrijirii si regenerarii tesutului sensibil si fin din jurul ochilor, gat si decolteu, in concentratie de 10-40%
    ca ingredient in prepararea de unguente emoilente pentru tesuturile lipsite de elasticitate, piele intarita, 10-30%
    ca ingredient pentru prepararea de uleiuri inainte si dupa plaja
    ca ingredient in prepararea de masti pentru regenerarea, hranirea si intarirea parului
    ca ulei de baza in aromaterapie pentru diverse masaje, alaturi de uleiuri esentiale alese in functie de preferinte


Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina

Alte produse naturiste de la MAYAM

Ulei din seminte de struguri 100ml
Ulei din seminte de struguri - 100ml Un ulei usor, penetrant, nu lasa urme grase, asigura o piele fina si satinata. Protejeaza pielea, mentine hidratarea si împiedica formarea ridurilor. Confera stralucire firelor de par. Ideal ca ingredient pentru masaje. Fiind un ulei cu o consistenta fina, usoara, se absoarbe rapid în piele si nu lasa urme grase, putând fi un ideal purtator de elemente active ale diverselor ingrediente cosmetice.   INGREDIENTE: ulei din se
Producator 

MAYAM

Disponibil   17,00 RON
24/01/2012
Ulei din germeni de grau presat la rece - 50ml
Ulei din germeni de grau presat la rece - 50ml Se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare. Uleiul hraneste si ajuta la intinerirea pielii uscate, mature, atenueaza cicatricile si vergeturile si recomandat pentru masajul sanilor. Uleiul extras din germenii de grau se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare. Foarte bogat in vitamina E si un puternic antioxidant, are o actiune recunoscuta de antiimbatranire si protejeaza pielea de radicalii liberi. Are
Producator 

MAYAM

Disponibil   21,00 RON
24/01/2012
Ulei de neem BIO presat la rece - 50ml
Ulei de neem BIO presat la rece - 50ml Exceptional de bogat, economic, cu aplicatii universale pe piele, ten, scalp, maini: acnee, eczeme, psoriazis, matreata, arsuri, rani, negi, herpes, eruptii cutanate, caderea parului. Uleiul prezinta in mod natural usoare sedimente iar la temperatura de sub 25°C este vascos si tulbure. Uleiul de Neem este folosit in scop medicinal si cosmetic de sute de ani, fiind cu adevarat un produs care a rezistat la testul timpului. Uleiul de Neem este exc
Producator 

MAYAM

Disponibil   21,00 RON
24/01/2012
Vezi toate produsele naturiste de la MAYAM
There is no GD-Library-Support enabled. The b2evo captcha class cannot be used!